Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yönetmeliği madde 18 m bendi "Her yıl kasım ayı içerisinde sınıf rehber öğretmenlerinin iş birliğinde rehberlik ve psikolojik danışma servisince oluşturulan okul risk haritasını eğitim kurumunun bağlı bulunduğu rehberlik ve araştırma merkezine ulaştırır." maddesi gereği hizmet bölgemizde bulunan okulların Okul Risk Haritalarını Kasım ayı sonuna kadar kurumumuza excel formatında ulaştırmaları gerekmektedir.

Ekm

Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışman Olmayan Okullar için PDR Hizmetlerinde kullanılacak dokümanlara aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Eyl

İl PDR Hizmetleri Yürütme Komisyonunca belirlenen yerel hedefimiz "İletişim Becerileri" ile ilgili komisyonlarca oluşturulan içeriklere aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Eyl

Okullarımızca uyarlanabilecek Eylem Planı Örneklerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Eyl

Okul PDR Servislerinde kullanılabilecek dokümanlara aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Ağu

2023-2024 eğitim ve öğretim yılında okul öncesi eğitim ile ilkokul birinci sınıfa başlayacak öğrenciler için 04 Eylül-08 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacak olan  okula uyum eğitimlerine ilişkin resmi yazı, rehber ve sunular aşağıdadır.

2023 YKS tercih danışmanlığı döneminde meslektaşlarımızın çalışmalarına yardımcı olacağını düşündüğümüz dokümanlara aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

2023 LGS tercih danışmanlığı döneminde meslektaşlarımızın çalışmalarına yardımcı olacağını düşündüğümüz ve kurumumuzca hazırlanan dokümanlara aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

May

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından Rehberlik İhtiyaç Belirleme Anketlerinin güncellenmesi tamamlanmıştır. Güncellenen anket ve çizelgelere aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Nis

2023 Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Tedbir Hizmetleri ile ilgili işlemler 03-13 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Şbt

Bakanlığımız tarafından hazırlanan Psikososyal Destek Eylem planı ve Psikososyal Destek Programlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Ekm

Rehberlik Servislerinde çalışan meslektaşlarımıza katkısı olması amacıyla tarafımızca hazırlanan Sunu Çalışmaları arşivimize aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.