Mrt

Seminer çalışmalarımız devam ediyor.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Mrt

Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanlarımıza yönelik seminer çalışmalarımız devam ediyor.

Şbt

Genel Müdürlüğümüz ve UNICEF iş birliği ile öğrencilerin gelişim dönemlerine göre sorumlu karar verme, iş birliği yapma, etkili öğrenme, toplumsal yaşam, duygu düzenleme, öz farkındalık, öz yönetim ve ilişki becerileri gibi beceri alanlarında yeterli olabilmelerini desteklemek amacıyla ailelere yönelik eğitim programları hazırlandı.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Şbt

"BİLSEM Ön Değerlendirme Uygulaması Giriş Belgeleri" yayımlandı.

Ock

BİLSEM Bilgilendirme Toplantılarımızı gerçekleştirdik.

Ock

Bilim ve Sanat Merkezleri öğrenci tanılama ve yerleştirme sürecine ilişkin işlemler 1, 2 ve 3. sınıf düzeyinde genel zihinsel, resim ve müzik yetenek alanlarında başladı.

Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışman olmayan okullarımızdayız.

Kılavuza göre, BİLSEM öğrenci tanılama sürecine ilişkin işlemler ilkokul 1, 2 ve 3. sınıf düzeylerinde genel zihinsel, resim ve müzik yetenek alanlarında gerçekleştirilecektir.

Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanlarımıza yönelik çalışmalarımız devam ediyor.

Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışman olmayan okullarımızdayız.

İlimizde görev yapan Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmenlere yönelik çalışmalarımız devam ediyor.

Bağımlılıkla Mücadele çalışmaları devam ediyor.