Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışman Olmayan Okullar için PDR Hizmetleri Dokümanları

Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışman Olmayan Okullar için PDR Hizmetlerinde kullanılacak dokümanlara aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışman Olmayan Okullar için PDR Hizmetleri Sunusu için Tıklayınız.

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yönetmeliği için Tıklayınız.

Psikososyal Koruma, Önleme ve Krize Müdahale Hizmetleri Yönergesi için Tıklayınız.

Psikososyal Destek Programı Uygulama Kılavuzu için Tıklayınız.

Psikolojik Destek Öğrenci Yönlendirme Formu için Tıklayınız.

Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı - Tüm Öğretmenler için Yol Haritası için Tıklayınız.

Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Örnek Programları

Okul Öncesi için Örnek Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Programı için Tıklayınız.

İlkokul için Örnek Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Programı için Tıklayınız.

Ortaokul için Örnek Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Programı için Tıklayınız.

Ortaöğretim için Örnek Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Programı için Tıklayınız.

NOT: Hazırlanan Programların 10.10.2023 Salı günü mesai bitimine kadar pdr.adaram2009@gmail.com adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Okul Risk Haritaları

Sınıf Risk Haritası için Tıklayınız. (Tüm Kademeler için)

Okul Risk Haritası için Tıklayınız. (Tüm Kademeler için)

NOT: Hazırlanan Okul Risk Haritasının Kasım ayı içerisinde pdr.adaram2009@gmail.com adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Komisyon Toplantıları Gündem Maddeleri (Gündem Maddeleri örnek olarak paylaşılmıştır. Okul/Kurumlar gerekli düzenlemeleri yaparak kullanabilirler)

Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yürütme Komisyonu Örnek Gündem Maddeleri için Tıklayınız.

Okul Psikosoyal Koruma, Önleme ve Krize Müdahale Hizmetleri Toplantısı Örnek Gündem Maddeleri için Tıklayınız.

BEP Geliştirme Birimi Toplantısı Örnek Gündem Maddeleri için Tıklayınız.

Örnek BEP Dosyası (Word) için Tıklayınız.

Örnek BEP Dosyası (Excel) için Tıklayınız.

Yayın: 03.10.2023 - Güncelleme: 03.10.2023 10:52 - Görüntülenme: 437